Βίλα Καλλιόπη

Βίλα δύο υπνοδωματίων με κοινόχρηστη πισίνα.

Η Βίλα “Καλλιόπη” είναι χτισμένη σε 2 ορόφους. Το ισόγειο (40 μ2) αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, με τζάκι και καναπέ-κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Επιπλέον υπάρχει ντουλάπα και μπάνιο με ντουζιέρα.
Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο (40μ2) ο οποίος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντουζιέρα, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο ενωμένα μονά κρεβάτια και μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ.

Περισσότερα

EVRIDIKI'S VILLAS

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ

Banner image

EVRIDIKI'S VILLAS

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ

Banner image
Βίλα Σοφία

Βίλα δύο υπνοδωματίων με Ιδιωτική Πισίνα.

Η Βίλα “Σοφία” είναι χτισμένη σε 2 ορόφους. Το ισόγειο (40 μ2) αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό σε ενιαίο χώρο, με τζάκι και καναπέ-κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Επιπλέον υπάρχει ντουλάπα και μπάνιο με ντουζιέρα. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο (40μ2) ο οποίος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντουζιέρα, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο ενωμένα μονά κρεβάτια και μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ.

Περισσότερα
Image

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

EVRIDIKI'S VILLAS

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ

Banner image
Βίλα Ειρήνη

Open Plan Βίλα

Η βίλα ανοιχτής διαρρύθμισης “Ειρήνη”, είναι εξοπλισμένη με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι που φιλοξενεί έως δύο άτομα, και κουζίνα με τραπέζι σε ενιαίο χώρο 40 μ2. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα.
Ο καταπράσινος λόφος του Μύλου, ο κήπος και η πισίνα του συγκροτήματος βρίκονται μποστά στη βεράντα ενώ παράλληλα προσφέρεται πλαϊνή θέα στον οικισμό του Αγίου Νικήτα και το καταγάλανο Ιόνιο Πέλαγος. Κάποιες εποχές η έντονη βλάστηση περιορίζει κάπως τη θέα.

Περισσότερα
Ελαία Studio


Στούντιο με κοινόχρηστη πισίνα.

Το εξωτερικά πετρόκτιστο στούντιο “Ελαία” , είναι εξοπλισμένο με διπλό κρεβάτι και μικρή κουζίνα σε ενιαίο χώρο 22μ2. Τόσο ο κύριος χώρος του δωματίου όσο και το μπάνιο με ντουζιέρα, είναι διακοσμημένα σε μοντέρνα γραμμή.
Διαθέτει μικρή βεράντα στην άκρη του κήπου του συγκροτήματος.
Είναι ιδανικό για ζευγάρι ή ζευγάρι με μικρό παιδάκι.

Περισσότερα

EVRIDIKI'S VILLAS

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ

Banner image
Image

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ